GUDURIĆ POGODIO TROJKU SA VIŠE OD POLA TERENA! Micić UNIŠTIO Fener, Efes ipak ide u FINALE! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.06.2023

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Efesa savladali su Fenerbahče sa 87:78 i ukupnom pobedom u seriji od 3:1 izborili plasman u finale turskog prvenstva.

GUDURIĆ POGODIO TROJKU SA VIŠE OD POLA TERENA! Micić UNIŠTIO Fener, Efes ipak ide u FINALE! (VIDEO)

Foto: Profimedia.rs

Vasilije Micić

Ništa nije nagoveštavalo ovakav preokret u polufinalnoj seriji, pošto je Fenerbahče na njenom startu pregazio Efes sa 42 razlike (108:66). Usledila su tri uzastopna trijumfa tima za koji sa uspehom nastupa Vasilije Micić, inače, junaka ovog večerašnjeg duela.

Fener, u kome je zapaženu rolu ostvario drugi srpski reprezentativac Marko Gudurić, koji je pritom pogodio jednu trojku sa pola terena, može da zaboravi na titulu u domaćem šampionatu!

Micić je prosto uništio gradskog rivala i simultankom odveo Efes u finale, gde će igrati protiv boljeg iz duela Karšijake i Turk Telekoma.

Blistao je, podsetimo, srpski plejmejker i u trećoj utakmici kada je vodio Efes do preokreta, a večeras je pomerio granicu. Naime, posle 26 poena iz prethodnog duela, večeras je postigao 27, veliku pomoć imao je u Elajdži Brajantu.

Amerikanac je dodao 25 koševa, devet skokova i pet asistencija, samo jednu manje od Vase značajno doprineo da majstorica ne odlučuje o finalisti. Sjajan je bio i Amat M’Baje sa 16 poena i sedam skokova, u njegovoj najboljoj partija protiv gradskog rivala.

Kod Fenerbahčea je najbolji bio Skoti Vilbekin sa 18 poena, ali dominirao je i Marko Gudurić. Bivši igrač Crvene zvezde Meridianbet je ubacio 16 koševa, isti učinak imao je i Džonatan Motli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading