BIĆE JAKI KAO CRNA ZEMLJA: Partizan ponudio ugovore petorici elitnih evroligaških igrača!

Autor:

Sport

04.06.2023

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli spremaju paklen tim za narednu sezonu.

BIĆE JAKI KAO CRNA ZEMLJA: Partizan ponudio ugovore petorici elitnih evroligaških igrača!

Foto: Starsport

KK Partizan je poslednji pehar osvojio 2020. godine, kada je u vitrine kluba iz Humske stigla Žućkova levica, a što se tiče titule prvaka Srbije ili AdmiralBet ABA lige, na to crno-beli čekaju još od 2014, odnosno 2013.

Iako se u "parni valjak" pre skoro pune dve godine vratio najtrofejniji trener Evrope Željko Obradović, čak ni on nije uspeo crno-belima da donese neki pehar, a imao je u obe sezone vrlo moćan i skupo plaćen tim.

Naravno, postoji velika šansa da se post prekine uskoro, pošto je Partizan na korak od finala regionalne lige, a u toj seriji bi imao i prednost domaćeg terena u odnosu na Crvenu zvezdu Meridianbet.

Republika

Foto: Starsport

Partizan krenuo u akciju

Međutim, kako prenosi jedan od najpoznatijih košarkaških insajdera u Evropi, crno-beli ne razmišljaju u ovom trenutku previše o finalu AdmiralBet ABA lige, već se skoncentrisani na pravljenje tima za narednu sezonu.

U ovom trenutku se ne priča o pojačanjima, ali je "parni valjak" navodno već ponudio produžetke ugovora najvrednijim igračima svog tima.

To su Kevin Panter, Dante Egzum, Džejms Naneli, Zek Ledej i Matijas Lesor.

Ukoliko svi oni prihvate te ponude i Željko Obradović potom na leto nadogradu tu izuzetno jaku okosnicu tima, nema sumnje da će crno-beli naredne sezone biti još konkurentiniji, kako u Srbiji i regionu, tako i u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading