RODE SLETELE NA MALI KALEMEGDAN! Nemanja Nedović postao OTAC! Roditelji su bebi dali PRESLATKO ime!

Autor:

Sport

03.06.2023

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Nemanja Nedović i njegova supruga Mina Milutinović dobili su ćerkicu.

RODE SLETELE NA MALI KALEMEGDAN! Nemanja Nedović postao OTAC! Roditelji su bebi dali PRESLATKO ime!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

Srpski reprezentativac i jedan od najboljih igrača Crvene zvezde MeridianbetNemanja Nedović danas je postao otac, a fenomenalne vesti preneo je Košarkaški savez Srbije preko društvenih mreža.

Nemanja je postao otac preslatke ćerkice, a još od ranije je bilo poznato da će ona poneti ime Talija.

Porodica igrača Crvene zvezde Meridianbet tako je postala bogatija za još jednog člana, a nema sumnje da će Nedović sada pored košarkaških obaveza imati i dosta više onih na porodičnom planu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSSrbije (@kssrbije)

 

Nedovića sada čeka i završnica takmičenja u AdmiralBet ABA ligi i Košarkaškoj ligi Srbije, gde će pokušati u dresu kluba sa Malog Kalemegdana da dođe do velikih uspeha i na terenu.

Crvena zvezda Meridianbet je, podsetimo, izborila plasman u finale Jadrana, ali je državni i regionalni šampion odbio da igra finale protiv boljeg iz duela Partizan - Cedevita Olimpija, pošto se termini AdmiralBet ABA lige poklapaju sa takmičenjem u nacionalnom šampionatu.

Crveno-beli su zbog toga izdali zvanično saopštenje, koje možete pročitati OVDE, dok se istovremeno oglasilo i rukovodstvo KLS-a navodeći da je vrhuška regionalnog takmičenja ovakvom odlukom o terminima izrazila nepoštovanje prema Republici Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading