ZVEZDA DENVERA O ODNOSU SA JOVIĆEM! Jokić: Bili smo na večeri, Nikola je morao da kaže da je oduševljen

Autor:

Sport

31.05.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić podelio svoje utiske o imenjaku iz Majamija pred borbu za šampionski prsten

ZVEZDA DENVERA O ODNOSU SA JOVIĆEM! Jokić: Bili smo na večeri, Nikola je morao da kaže da je oduševljen

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Košarkaši Denvera u velikom finalu NBA lige sastaće se sa Majamijem, a prvi meč biće odigran u noći između četvrtka i petka (2.30) u Koloradu. Nagetse će u borbi za titulu predvoditi Nikola Jokić, dok će s druge strane biti Nikola Jović, koji nosi dres Hita. 

Zanimljivo je što su oba srpska igrača imala isti razvojni put pod palicom košarkaškog menadžera Miška Ražnatovića. Karijeru su počeli u Megi, a zatim su se otisnuli u NBA ligu

Republika

Foto: Tanjug/AP

IGRAĆE PROTIV SUNARODNIKA - Nikola Jović

Uoči starta finalne serije Nikola Jokić otkrio je da je jedan od Jovićevih trenera zapravo njegov kum.

- Igrao je u istom timu u Srbiji u kom sam i ja. Jedan od njegovih trenera je moj kum, koji radi tamo. Rekao mi je godinu dana pre nego što će biti draftovan da je sjajan igrač i čovek. Da radi naporno i da ima talenat za NBA. Tako da, znao sam ga malo pre nego što sam ga upoznao. Nikada ga nisam gledao kako igra, samo isečke, ali nikad čitavu utakmicu - rekao je Jokić.

Njih dvojica su bila na večeri, a pitanje novinara se odnosilo na to koliko Jokiću znači što je Jović bio impresioniran tim činom.

- Mora to da kaže, brate. Šta će da kaže? Ne želim da ga upoznam? Da, dobar momak, dobra osoba. Video sam da je sve veći. Videćemo da li će dobiti priliku da igra. Verujem da hoće, ima mnogo da ponudi - zaključio je Jokić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading