AMERIKANAC NAČISTO PROLUPAO: Nikola Jokić ne voli košarku! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.05.2023

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontradiktrorna izjava nekadašnjeg člana Denver Nagetsa.

AMERIKANAC NAČISTO PROLUPAO: Nikola Jokić ne voli košarku! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji plejmejker brojnih NBA ekipaAjzea Tomas, objasnio je neobičan odnos koji Nikola Jokić ima prema sportu kojim se bavi. Nekadašnji poslednji pik na draftu 2011. godine je kratko bio član Denver Nagetsa između 2018. i 2019. godine. Prema njegovi rečima to je bilo dovoljno da stekne utisak o srpskom centru i njegovom odnosu prema košarci.

- Uvek kažem, Džoker... njemu se košarka sviđa, ne voli je. Samo se tako "zalomilo" da je dobar u njoj. Kao (da pomisli): "Prokletstvo, moram večeras da imam tripl-dabl od 40 poena." Takvim se čini, ne kažem da ne voli igru, ali mu je ona sa strane i samo se tako poklopilo da je dobar u njoj - rekao je kontradiktorni Tomas.

 

 

- To je kao da se otkuca po dolasku na posao, odradi šta ima, ode kući i radi šta god mu se dođavola radi - dodao je Tomas.

Nekadašnji MVP kandidat je otkrio da mu je poslao poruku nakon četvrte i poslednje utakmice protiv LA Lejkersa u finalu Zapadne konferencije.

- Pisao sam mu posle poslednje utakmice i poručio da osvoje titulu. Odgovorio mi je: "Imamo sjajnu šansu". To je bila poruka. Niko drugi to ne bi rekao - zaključio je Tomas.

Poslednji angažman u NBA  Ajzea Tomas je imao u Šarlotu prošle godine, a tokom perioda u najjačoj ligi sveta branio je boje Sakramenta, Finiksa, Bostona, Klivlenda, Lejkersa u dva navrata, Vašingtona, Nju Orleansa i Dalasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading