ZVEZDA I BAHAR NA NJEGA NE RAČUNAJU: Fudbaler crveno-belih na meti Olimpije (FOTO)

Autor:

Sport

30.05.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Slovenije želi da pazari na Marakani.

ZVEZDA I BAHAR NA NJEGA NE RAČUNAJU: Fudbaler crveno-belih na meti Olimpije (FOTO)

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Portugalac Žoao Enrikeš, bivši strateg Maritima, Moreirenšea, Vitorije Gimaraeš blizu je klupe ljubljanske Olimpije. Iako još nema zvanične potvrde, rukovodstvo izgleda ima plan koje igrače će mu ponuditi. Među njima je i Nemanja Motika, mladi fudbaler Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Motika

Za period proveden u Crvenoj zvezdi mladi napadač je sakupio 16 nastupa u kojima je jednom bio strelac i jednom asistent. Prvo u prvenstvenoj pobedi protiv Radničkog iz Kragujevca 4:1, a drugo u kupu utakmici sa Novim Pazarom (8:0). Na pozajmici u Austriji Lustenau odigrao je 14 utakmica i takođe jednom pogodio i jednom asistirao.

Bez obzira što se nije snašao u Beogradu, u Ljubljani veruju da im Motika može pomoći u nameri da se domognu grupne faze nekog UEFA takmičenja sledeće sezone. Kao najbolji u Sloveniji krenuće od prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading