EMOTIVNO PRIZNANJE BARAKA BAHARA: Mnogo sam propatio kako bih došao do ovog posla!

Autor:

Sport

30.05.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac spreman za najveći izazov u dosadašnjoj trenerskoj karijeri.

EMOTIVNO PRIZNANJE BARAKA BAHARA: Mnogo sam propatio kako bih došao do ovog posla!

Foto: FK Crvena zvezda

Novi trener Crvene zvezde, Barak Bahar, prisustvovao je revijalnoj utakmici između zaposlenih u klubu, a potom se u razgovoru za klupski televiziju prisetio prvog kontakta sa timom iz Ljutice Bogdana kada je protiv njih predvodio Makabi iz Haife u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Barak Bahar

- Zaista sam bio impresioniran ovim timom kada smo igrali. Stadion je bio pun, a navijači neverovatni. Bio sam veoma zabrinut pred početak, utakmica je krenula jako loše po nas. Zvezda je povela 2:0 i ne znam kako smo uspeli da se vratimo. Uspeli smo u tome, ali bilo je jako teško -  rekao je Bahar.

Izraelac je dobro upoznat sa igračkim kadrom.

- Poznajem igrače jer je već prošlo više od mesec dana kada sam potpisao ugovor. Radio sam sa menadžmentom, sa svojim stručnim štabom, poznajemo igrački kadar i znamo šta treba da uradimo kako bismo unapredili ovaj klub. Moja filozofija je napadački fudbal... Naravno da sam veoma uzbuđen, ovo je nešto novo za mene. Došao sam u veliki klub, izazov je ogroman, ali to mi se sviđa - dodao je Bahar.

Svestan je da su na Marakani visoka očekivanja.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Barak Bahar

- Ovo je za mene nova zemlja, novi jezik i moram brzo da se prilagodim. Znam da moram odmah da imam rezultate. Upravo zato moj stručni štab i ja radimo naporno, a takođe mi je i menadžment kluba dosta pomogao. Moram da napravim rezultate, ali važno je da oni dođu na pravi način. A, moj način je da učinim da ekipa igra atraktivno i napadački. Verujem da će se to dopasti publici - uveren je Bahar.

Prisetio se perspektivni stručnjak i svoje igračke karijere.

- Bio sam fudbaler u Izraelu, igrao sam na poziciji desnog beka. Možda nisam bio najbolji, ali sam bio odlučan. Doživeo sam povredu i zbog toga sam postao veoma mlad trener. Tada sam imao 31 godinu. Dosta sam propatio kako bih došao do ovog posla, ali napravio sam uspešnu trenersku karijeru u Izraelu i želim da i u Srbiji budem podjednako uspešan - zaključio je Bahar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading