BATLER ZAPRETIO JOKIĆU! Ovo su njegove REČI posle plasmana u NBA finale!

Autor:

Sport

30.05.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljivom igrom izabranici Erika Spolstre deklasirali su Boston u "majstorici".

BATLER ZAPRETIO JOKIĆU! Ovo su njegove REČI posle plasmana u NBA finale!

Foto: Ap photo

Duel Jokića i Batlera

Najbolji igrač Majamija Džimi Batler izjavio da nije iznenađen plasmanom Hita u veliko finale NBA lige i dodao da mu je cilj ove sezone da osvoji šampionski prsten, prenosi ESPN.

Košarkaši Majamija plasirali su se u borbu za šampionski prsten, pošto su prethodne noći u Bostonu pobedili Seltikse rezultatom 103:84, u sedmoj utakmici finala Istočne konferencije.

Hitsi su u plej-of ušao kao osmi nosilac, a ekipe sa Floride je do NBA finala stigla pošto je eliminisala: Milvoki Bakse, Njujork Nikse i već pomenuti Boston.

- Nisam uopšte iznenađen ovim što smo postigli. Imam potpunu veru u sebe i sve u timu, ovu grupu igrača, u tim koji su zajedno sastavili trener Erik Spolstra i Pet Rajli. Svedočim tome svakog dana. Znam kako dobru grupu igrača imamo, znam i kako smo dobra celina i rezultat toga je stigao - rekao je Džimi Batler.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Šampion "istoka" će u finalu plej-ofa NBA lige igrati sa Denverom, a prvi meč je na programu za tri dana. Prednost domaćeg terena imaće Nikola Jokić i njegovi Nagetsi.

- Niko još nije zadovoljan u Majamiju. Nismo još učinili nešto veliko i sigurno niko od nas nije igrao za to da samo osvojimo Istočnu konferenciju. Igramo da osvojimo titulu - poručio je Batler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading