POTVRĐENO! Srbija slavi: Nikola DEFINITIVNO postaje NBA šampion!

Autor:

Sport

30.05.2023

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koji Srbin će se okititi "prstenom"?

POTVRĐENO! Srbija slavi: Nikola DEFINITIVNO postaje NBA šampion!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

U noći između četvrtka i petka na programu je prva utakmica NBA finala, a snage će odmeriti Denver i Majami. Ljubitelji košarke u našoj zemlji sa nestrpljenjem iščekuju ishod, a jedno je sigurno - Nikola će postati NBA šampion.

Postavlja se samo pitanje "koji", Jokić ili Jović?

Popularni Džoker je apsolutni lider Nagetsa i favorit da ponese priznanje MVP finala sa kvotom od 1,35. Što se tiče mladog "rukija" koji nosi opremu franšize sa Floride, on svakako predstavlja budućnost Majamija, a trener Erik Spolstra mu je već davao šansu da "oseti parket", i u plej-ofu...

Njih dvojica su prošli sličan razvojni put pod palicom menadžera Miška Ražnatovića, ponikli su u Megi, a potom su se otisnuli direktno u NBA. Takođe, odlikuje ih činjenica da nisu bili visoki "pikovi" na draftu, Jokić je odabran kao 41, dok je Jović bio 27. 

Republika

Foto: Starsport

Miško "napravio" NBA šampiona

Podsetimo da će Denver imati prednost domaćeg parketa tokom finala, a kompletan raspored potencijalnih sedam mečeva možete pogledati OVDE.

Prvi susret u Bol areni biće odigran u noći između četvrtka i petka sa početkom od dva časa i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading