KOLORADO SE POKLONIO JOKIĆU! Nagetsi poklonili PRELEP MURAL Srbinu! (FOTO)

Autor:

Sport

29.05.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna fotka na zidu privlači veliki broj posetilaca, koji žele da se slikaju pored murala.

KOLORADO SE POKLONIO JOKIĆU! Nagetsi poklonili PRELEP MURAL Srbinu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Denver i dalje čeka protivnika u borbi za šampionski prsten, pošto su u polufinalu zapadne konferencije ometlali Lejkerse sa 4:0.

Junak pobede nad najtrofejnijim NBA timom bio je Nikola Jokić, koji je posle četvrtog meča poneo i titulu najboljeg košarkaša "zapada".

Stoga i ne čudi "džokermanija" koja je zavladala u Koloradu, pa su navijači "grumenja" odali omaž srpskom reprezentativcu.

Naime, fanovi NBA finaliste odlučili su da nagrade svoja dva najbolja igrača, pa su Jokiću i Džamalu Mareju u predgrađu Denvera napravili sjajan mural.

 

 

Znatiželjni prolaznici su odmah iskoristili priliku da se fotografišu pored njega, kao i navijači Nagetsa, koji su brže-bolje požurili da ovekoveče ovo remek-delo.

Podsetimo, "grumenje" će u finalu igrati protiv pobednika meča Boston - Majami, u kome je rezultat 3:3.

Treba reći da je tim sa Floride vodio sa 3:0 u seriji, ali su Seltiksi u šestom meču stigli do izjednačenje košem Derika Vajta tri desetinke pre kraja meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading