DA LI JE MOGUĆE DA ME TO PITAŠ? Jokić se ŠOKIRAO zbog jednog Srbina, Amerikanci ostali u ČUDU! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.05.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Denvera imao je svoj šou na konferenciji za medije.

DA LI JE MOGUĆE DA ME TO PITAŠ? Jokić se ŠOKIRAO zbog jednog Srbina, Amerikanci ostali u ČUDU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Košarkaši Denvera nastavili su da pomeraju granice.

Nagetsi su, predvođeni Nikolom Jokićem, stigli do finala NBA lige, a tu i dalje čekaju protivnika pošto je Boston uspeo da se vrati i stigne na korak od čuda te je sada 3:3 u seriji Seltiksa i Majamija.

Imao je Jokić konferenciju na kojoj je otvorio dušu medijima, a posebno zanimljiva situacija desila se kada ga je jedan novinar zamolio da postavi pitanje na srpskom jeziku. PR Denvera se zbunio na to, pa je pitao Jokića da li je to u redu.

- Pitaš me da li može da priča na srpskom? - izgovorio je Jokić uz ozbiljan pogled ka PR-u, koji je odgovorio "samo kažem", posle čega je Jokić imao širok osmeh na licu.

Usledilo je pitanje srpskog novinara u kom je Jokiću predočeno da naš narod ponovo ustaje rano da bi gledao NBA ligu, kao nekada zbog Divca i Stojakovića, kada su se borili sa Sakramentom protiv Lejkersa za veliko finale, pa se pomenuti mladić interesovao da li je centar Denvera pratio Kingse u to vreme.

Pomenuo sam Peđu i Divca, ali ne sećam se stvarno, jer tada nisam ni pratio ni igrao košarku. Malo se sećam najboljih poteza, ali ne mogu ni rezultata da se setim, ni koliko je bilo u seriji - rekao je Nikola Jokić, a zatim je odgovorio na još jedno pitanje u kom se dotakao potencijalnog rivala u finalu:

- A što se tiče finala, nisam pratio ni četvrtu ni petu utakmicu. Ko dođe, tako ćemo se spremati. I jedni i drugi imaju da ponude svašta raznovrsno. Boston može da preuzima od 1 do 5, mogu da stave visokog i malog na mene i na Džamala, da se poigraju sa rotacijama i "meč ap-ima", dok je Majami sa druge strane dosta agresivniji, svaka utakmica sa njima je na krv i nož, dosta guranja i kontakta, mislim da i jedna i druga ekipa mogu da iznenade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading