ŠTA ĆE MU REĆI SUPRUGA NATALIJA? Zvezda FILMOVA ZA ODRASLE govorila o Jokiću i ekipi Denvera!

Autor:

Sport

26.05.2023

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena Lisa En navija za Nagetse, a sada se dotakla zanimljive teme.

ŠTA ĆE MU REĆI SUPRUGA NATALIJA? Zvezda FILMOVA ZA ODRASLE govorila o Jokiću i ekipi Denvera!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa oduševili su čitavu planetu kada su u četiri utakmice finalne serije Zapada NBA lige "ometlali" Los Anđeles Lejkerse i stigli u priliku da se bore za prsten.

Nikola Jokić i ekipa igraju fenomenalno, te će biti veoma zanimljivo videti da li će uspeti da osvoje šampionat.

Rivala u finalu i dalje čekaju pošto se Boston vratio i smanjio na 3:2 u seriji protiv Majamija, te će pobednik ove serije imati daleko manje vremena za odmor i spremanje za završne okršaje. To je prokomentarisala i čuvena glumica iz industrije filmova za odrasle, Lisa En, koja je poslala poruku Jokiću i igračima Denvera, ali i celoj američkoj javnosti.

Niko od nas nije verovao da će se serija tako brzo završiti. Malo je čudno i bizarno. Kada su Lejkersi bili na 0:3, pomislila 'Šta se dešava?'. A sada Nagetsi imaju devet dana za odmor, što će im i te kako pomoći u finalu. To je najviše slobodnog vremena koje su imali još od ol-stara, možda čak i pre sezone - istakla je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Ann (@thereallisaann)

 

 

 

Lisa En je veliki ljubitelj košarke, ali i košarkaša, te je veliko pitanje kako će na njene reči reagovati supruga Nikole Jokića, Natalija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Ann (@thereallisaann)

 

Ipak, za verovati je da Nikolu ne dotiču ove obožavateljke, već da ostaje veran svojoj izabranici koja ga takođe bodri na svakom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading