NIKOLA JOKIĆ NASMEJAO NOVINARE DO SUZA! "Džokerov" ODGOVOR o porodici je sve ODUŠEVIO! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.05.2023

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera čekaju rivala u NBA finalu.

NIKOLA JOKIĆ NASMEJAO NOVINARE DO SUZA! "Džokerov" ODGOVOR o porodici je sve ODUŠEVIO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Predsednik SRJ Slobodan Milošević komandant VJ

Nikola Jokić

Maksimalnom pobedom u seriji Nagetsi su ometlali Los Anđeles Lejkerse sa 4:0 i još uvek čekaju rivala u borbi za šampionski pehar.

Dok košarkaši Majamija i Bostona vode veliku bitku za drugog finalistu (trenutno 3:2 u korist tima sa Floride), košarkaši Denvera su pauzu iskoristili da se javnosti obrate na konferenciji za medije.

Tom prilikom najbolji igrač "grumenja" je pričao i o privatnom planu, napomenuvši koliko mu znači podrška porodice.

- Ceo moj život su oni uz mene! Osim, naravno, moje žene koja je sa mnom deset godina (smeh). Uvek su me majka i otac podržavali. Tata naročito, on je uvek verovao da mogu da budem nešto više nego tada... eto, kao Džamal (smeh). A kada sam otišao u drugi grad, onda je tu bio moj brat (Strahinja) da me podržava. Potom je usledio odlazak u NBA, pa je tu i drugi brat, Nemanja, pomogao, jer je on ovde i ranije živeo. Iskreno, kada sam dolazio u SAD mnogo sam se radovao jer sam znao da ću biti s njima. Kao kada ste mali, pa stalno želite da budete sa starijom braćom. Iskreno, mogao bih da kažem da mi je bilo draže što ću biti s njima, nego što ću biti u NBA - rekao je Nikola Jokić.

Usledilo je potom pitanje da li je "Džoker" postao bolji igrač od trenutka kada se rodila ćerkica Ognjena, na šta je srpski reprezentativac odgovorio:

- Ne! (smeh) Znao sam ja i pre toga da mi košarka neće biti najvažnija stvar u životu, jer sam bio svestan da kod kuće imam nešto mnogo bitnije. To sam znao i ranije, ali mi je roditeljstvo upravo i dokazalo istinitost te tvrdnje - nije ostavio dilemu najbolji košarkaš Denvera.

Mnogobrojni novinari iz SAD-a, Srbije, ali i iz Slovenije, bili su oduševljeni načinom na koji je Jokić ušao na konferenciju. Aludirajući na sada već antologijski snimak "a gde je pečat", Nikola se pojavio sa pitanjem:

- A gde je statistika? - podsetivši okupljene da ga mediji uvek najpre pitaju o njoj po završetku svakog meča, dok sada nisu to učinili.

Zbog toga su svi okupljeni počeli da se smeju, nisu izostali ni aplauzi za "Džokera" na sjajnoj šali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dušanka

28.05.2023 08:23

Ma bravo,uvek sa "obe noge na zemlji".Nema trenutno čestitijeg našeg sortiste u svakoj "statistici" 👍