POTRES NA JADRANU: Dejan Radonjić na klupi CRNO-BELIH?!

Autor:

Sport

24.05.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da je crnogorski stručnjak pronašao novi angažman.

POTRES NA JADRANU: Dejan Radonjić na klupi CRNO-BELIH?!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić i Željko Obradović

Dejan Radonjić, nekadašnji trener Crvene zvezde Meridianbet, nalazi se pred vratima novog kluba, pošto bi uskoro mogao da postane novi trener Bešiktaša, prenose brojni mediji u Turskoj. 

Crnogorski stručnjak nema angažman od februara, kada je prekinuo saradnju sa Panatinaikosom. Stigao je Radonjić u Atinu kao spasilac, ali su stvari vrlo brzo krenule nizbrdo, gazda kluba Dimitris Janakopulos je još jednom pokazao da je saradnja sa njim nemoguća, a na ruku bivšeg stratega crveno-belih nije išlo ni dovođenje Dvejna Bejkona, koji se nikako ne uklapa u sistem igre ovog trenera.

Sada, po pisanju medija, naredna stanica bi mogla da bude Istanbul, i turski velikan, koji je ove sezone bio u velikim problemima, a na kraju je za dlaku izborio opstanak i spasio se od ispadanja u niži rang.

Čini se da je uprava kluba zainteresovana da Bešiktaš vrati na staze stare slave, a u Radonjiću vide predvodnika ovog preokreta.

Spominjalo se da u medijima da će Crnogorac preuzeti Cedevita Olimpiju, brojni su pisali i o Budućnosti, neki su se nadali da će se vratiti na Mali Kalemegdan, ali čini se da od povratka na Jadran nema ništa.

Foto: Starsport

Dejan Radonjić, bivši trener Crvene zvezde Meridianbet

U ovom momentu 53-godišnji Podgoričanin nije jedini kandidat za preuzimanje crno-belih, ali je ubedljivo najozbiljniji. Da li će to saradnje doći, saznaćemo u narednom periodu, a jasno je koliko bi u prestonici Turske želeli da baš na njihovu klupu sedne proslavljeni strateg.

Radonjić je pored Panatinaikosa i Zvezde Meridianbet, u kojoj će ostati upamćen kao jedan od najuspešnijih trenera u istoriji, vodio još Bajern Minhen i Budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading