FILMSKA PRIČA! Španci otkrili kako je Real OTEO Barsi Tavaresa - za sve je kriv Ognjen Kuzmić!

Autor:

Sport

23.05.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji NBA as već je bio viđen u dresu "blaugrane", a onda je usledila hitna reakcija iz prestonice.

FILMSKA PRIČA! Španci otkrili kako je Real OTEO Barsi Tavaresa - za sve je kriv Ognjen Kuzmić!

Foto: Starsport

Tavares i Kuzmić

Španski mediji "bruje" o načinu na koji je Real Madrid doveo Valtera Tavaresa, što se ispostavilo ključnim za kasnije uspehe "kraljevskog kluba", uključujući i osvajanje 11. evropske titule.

Madriđani su jeseni 2017. godine imali ogromnih problema sa povredama na poziciji "pet". Povredom Ognjena Kuzmića počelo je razmatranje angažovanja pojačanja, a sve je kulminiralo kada je "otpao" i Gustavo Ajon.

Tavares je tada bio u SAD, a nalazio se na meti Barselone, međutim Real je ekspresno reagovao dostavivši mu ponudu koja se ne odbija. Košarkaš sa Zelenortskih Ostrva dobio je trogodišnji ugovor, uz zaradu preko dva miliona evra po sezoni, pa je završio u prestonici Španije, umesto u Kataloniji. 

Republika

Foto: Euroleague

Bez premca u Evropi - Edi Tavares

Podsetimo da se Real u nedelju uveče ponovo popeo na evropski tron nadigravši Olimpijakos rezultatom 79:78, a Tavares je finalni susret okončao sa dabl-dabl učinkom od 13 poena i deset skokova. Bez njega bi sve bilo drugačije, tako da navijači španskog velikana zauvek pamte novembar 2017. godine kao istorijski trenutak...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading