BARCOKAS PRETI REALU: "Cenimo ih i poštujemo, ali želimo pobedu!"

Autor:

Sport

20.05.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki stručnjak igra sezonu života sa Olimpijakosom.

BARCOKAS PRETI REALU: "Cenimo ih i poštujemo, ali želimo pobedu!"

Foto: Starsport

Više nema dileme. Posle 34 kola regularnog dela sezone, četvrtfinalnih serija, a zatim i polufinala, još samo dva tima su ostala u trci za titulu u Evroligi, a to su Real Madrid i Olimpijakos.

Oli je u prvom polufinalu slavio protiv Monaka, da bi kasnije tokom večeri Real savladao Barselonu i obezbedio drugo vezano finale.

Pre ovaj meč, izjavu je dao Jorgos Barcokas, trener pirejske ekipe, koji je istakao da jako ceni i poštuje Madriđane.

- Sam plasman na finalni turnir je veliki uspeh, ako se u obzir uzme zaista izuzetno jaka konkurencija u sezoni koja se polako bliži kraju. Uspeli smo da prebrodimo sve prepreke, uspeli smo da stignemo do finala. Cenimo i poštujemo Real, ali želimo trofej, želimo pobedu, a ključ uspeha je kao i uvek odbrana, koja donosi samopouzdanje za igru u napadu - istakao je Barcokas.

Foto: Starsport

Kostas Slukas i Željko Obradović

Sa njim se složio i Kostas Slukas, jedan od najiskusnijih u redovima Olimpijakosa.

- Put je bio izuzetno dug i naporan. Ostao je još jedna korak do ostvarenja sna. Sveni smo kakav nas posao očekuje protiv Reala, ali smo spremni na borbu od prvog do poslednjeg sekunda. Verujem da smo kadri da stignemo do pobede - zaključio je Slukas.

Podsetimo, veliko finale se igra u nedelju, a počinje u 19 časova. Pre toga, u 16 časova će Barselona i Monako igrati duel za treće mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading