SKANDAL U PODGORICI: Domaćin se IZBLAMIRAO, Željko Obradović ostao bez teksta!

Autor:

Sport

18.05.2023

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna scena u prestonici Crne Gore.

SKANDAL U PODGORICI: Domaćin se IZBLAMIRAO, Željko Obradović ostao bez teksta!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana savladali su Studentski centar u Podgorici rezultatom 81:79 i tako izborili majstoricu u četvrtfinalnoj seriji AdmiralBet ABA ligi.  Posle meča, trener Željko Obradović se pojavio na konferenciji, međutim, njegovu analizu utakmice niko nije čuo.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Naime, umesto izjave trenera crno-belih, koji je sa svojim timom slavio u neizvesnoj završnci, dobili smo sliku, bez tona. Usledili su brojni komentari nezadovoljnih navijača. Uzalud su tokom nekoliko minuta konferencije "ludeli" zbog nemogućnosti da čuju šta Obradović ima da kaže, ništa se nije promenilo. Mikrofon je jednostvano bio isključen.

Cela situacija podsetila je na prvo gostovanje crno-belih u Podgorici tokom regularnog dela lige kada je moderator pogrešio i Željka predstavio kao "Duška Obradovića", što je trener crno-belih tada ispratio u neverici i upitao: "Da li je ovo skrivena kamera?".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading