BITI ILI NE BITI! Oglasio se Rašić uoči Partizanovog MEČA ISTINE u Podgorici!

Autor:

Sport

18.05.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovao sam da Partizan može da izbaci Real, a ne Studentski centar. Vratiće seriju u Beograd, a posle može da osvoji AdmiralBer ABA ligu, kaže Aleksandar Rašić.

BITI ILI NE BITI! Oglasio se Rašić uoči Partizanovog MEČA ISTINE u Podgorici!

Foto: Starsport

Kecman i Rašić tokom utakmice protiv Ritasa

Cela sezona košarkaša Partizana staje u današnju (19.00, Arena sport premijum 1) utakmicu u Podgorici. Izabranici Željka Obradovića vezali su dva poraza, prvi od Reala u majstorici plej-ofa koštao ih je ispadanja iz Evrolige, dok drugi od Studentskog centra (83:84) u ponedeljak za posledicu ima imperativ pobede u večerašnjem drugom susretu ili će, u suprotnom, završiti sezonu već u četvrtfinalu AdmiralBet ABA lige.

KOCKANJE S UGLEDOM

Šta bi to imalo za posledicu po crno-bele, kako ove godine, koja bi bila još jedna u nizu bez trofeja, tako i za igrače i Žoc, svi kojima je Partizan u srcu ne smeju ni da pomišljaju. Za početak, doživeli bi novu bruku, zatim bi večitom rivalu Crvenoj zvezdi Meridianbet širom otvorili vrata ka novom trofeju, ali i smanjili ugled kod Evrolige i svih onih koji su bili opčinjeni igrom u eliti. Jedan od onih koji smatraju da će zbog svega izrečenog utakmica biti na život i smrt, žargonski rečeno, jeste i Aleksandar Rašić, nekadašnji as crno-belih iz vremena Duška Vujoševića, sadašnjeg stručnog konsultanta baš u Studentskom centru.

- Meni je Partizan u srcu i uvek verujem da može da pobedi svakog. Pa verovao sam da može da izbaci Real, a ne Studentski centar, bez želje da nekoga uvredim. Ovaj deo sezone kada završite Evroligu i treba da se vratite domaćim obavezama i "manjim" utakmicama je najteži. Nije bilo vremena za odmor i desio se taj poraz u Pioniru. Međutim, Partizanu se ne preti, on je svakako i dalje favorit i to ne samo da pobedi večeras već da prođe Studentski centar, posle i Cedevita Olimpiju, ali i da osvoji AdmiralBet ABA ligu. Verujem da su svi uvideli svoje greške iz prethodnog meča, da su taj poraz shvatili kao šok-terapiju, da će vratiti seriju u Beograd i da u trećem meču neće biti problema - rekao je Rašić.

MAČ SA DVE OŠTRICE

Prema najavama iz Podgorice, hala će biti rasprodata, iako je domaćin rešio da zaradi na dolasku Partizana i činjenici da posle pobede u Beogradu smatra da ima veće šanse. Tako je Studentski centar prodavao karte po cenama od 20, 30 i 40 evra. Za Rašića to nije iznenađenje i smatra da bi hala svakako bila puna, ali ne samo domaćim navijačima.

- Atmosfera neće uticati na Partizan, igrali su ove godine u mnogo negostoljubivijim ambijentima. Pre će se Studentski centar naći u problemu. Za njih je to mač s dve oštrice jer im više navijača može stvoriti dodatni pritisak, za razliku od meča u Beogradu, kada su igrali rasterećeno i slavili - dodao je Rašić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading