OGLASIO SE OBRADOVIĆ: Evo šta je trener Partizana rekao pred MEČ ODLUKE u Podgorici

Autor:

Sport

17.05.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je pred njegovim timom meč sa Studentskim centrom koji znači biti ili ne biti.

OGLASIO SE OBRADOVIĆ: Evo šta je trener Partizana rekao pred MEČ ODLUKE u Podgorici

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana u sredu u Podgorici gostovati ekipi Studentskog centra u drugom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige.

Serija se igra na dve pobede, a Studentski centar je u prvom meču slavio 84:83.

- Znamo da je pred nama utakmica koja znači biti ili ne biti. Moramo da se spremimo i vratimo seriju u Beograd. Da bismo to uradili, potrebno je da igramo na daleko boljem nivou u odnosu na prvi meč. Bolje energetski, bolje motivaciono i daleko pametnije. Sve to je potrebno ukoliko mislimo da dođemo do pobede - rekao je Obradović, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Partizana Zek Ledej je istakao da su svi u njegovom timu svesni situacije.

- Plan utakmice je spreman i mi moramo ostati koncentrisani da ga sprovedemo do kraja. Igramo utakmicu plej-ofa u kojoj je ulog sve ili ništa. Nema potrebe da pričamo o bilo čemu drugom ili bilo kakvoj dodatnoj motivaciji kada je ovakva situacija. Moramo biti na najvišem mogućem nivou u svakom trenutku od sada pa sve do kraja sezone - istakao je Ledej.

Republika

Foto: Starsport

Ledejev šut preko Hezonje

Utakmica izmedju Studentskog centra i Partizana biće odigrana u sredu od 19 sati u Podgorici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading