ŠOK U NBA LIGI! MVP povlači DRASTIČAN potez!

Autor:

Sport

17.05.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv trejd je na pomolu.

ŠOK U NBA LIGI! MVP povlači DRASTIČAN potez!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džoel Embid

Košarkaši Filadelfije završili su sezonu u NBA ligi i to porazom u polufinalnoj seriji Istoka od ekipe Bostona.

Nije Fili pomogao ni MVP, Džoel Embid, koji je u odlučujućim trenucima igrao katastrofalno, a kasnije je za neuspeh okrivio svoje saigrače.

Teško je, nije lako gubiti ovako. Večeras je posebno teško, uzeću nekoliko dana odmora da procesuiram sve. Već sam počeo da razmišljam o tome gde treba da budem bolji, kako da napredujem za narednu godinu. Imam jasniju sliku šta treba da uradim kako bih postao bolji košarkaš. Svake godine sam podizao kvalitet, pokušaću da to uradim i sada. Neko je rekao da je neuspeh samo stepenik ka uspehu, nadam se da je tako. Ne mogu samo da budem tužan, već moram da napredujem, bez obzira na pobede i poraze. Ako me vidite kao najboljeg igrača u timu, posle ovakvih poraza krivica uvek ide na najboljeg. I prihvatam to. Nije lako pobediti sam, ali prihvatam sve kritike - rekao je Embid posle poraza u poslednjem meču protiv Bostona, te jasno stavio do znanja da smatra kako nema odgovarajuću podršku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džoel Embid

 

Sada nam iz Amerike stižu nove zanimljive i šokantne vesti. Naime, ESPN navodi da je ovogodišnji MVP NBA lige blizu toga da "prelomi" i napusti Filadelfiju! Embid će navodno ispred sebe imati određeno vreme kako bi odlučio hoće li biti veran klubu, a situaciju pomno prate Njujork Niksi koji su raspoloženi za trejd.

Na odluku bi moglo da utiče i to što se šuška da će Džejms Harden da se vrati u Hjuston, a šta će se na kraju desiti ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading