ŠOK ZA DŽIKIĆA I HAPOEL: Bon osvojio Ligu šampiona!

Autor:

Sport

14.05.2023

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije uspeo srpski stručnjak da zabeleži istorijski uspeh.

ŠOK ZA DŽIKIĆA I HAPOEL: Bon osvojio Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Aleksandar Džikić

Košarkaši Bona pobedili su Hapoel u finalu FIBA Lige šampiona rezultatom 77:70, čime su došli do velikog uspeha i osvajanja trofeja u Malagi, u dvorani "Martin Karpenja", gde je održan završni turnir.

Bon je do ogromnog uspeha predvodio Ti Džej Šorts,koji je ubacio 29 poena, dok je 13 ubacio Džavonte Hokins, a dva manje Sebastijan Erera.

Sa druge strane, Livaj Rendolf je nosio svoj tim sa 27 poena, a jedini dvocifreni uz njega je bio Martins Mejers sa 11 poena.

Nemački tim je znatno bolje ušao u ovaj susret, a sredinom druge deonice je ova ekipa imala i +14. Ipak, u finišu se Hapoel vratio, pa je sa -9 (37:28) otišao na poluvreme.

U nastavku smo videli mnogo bolji izraelski tim, koji je čak uspeo da stigne i do prednost. Ipak, rešenja za Šortsa nisu imali, pa je na kraju Bon zasluženo slavio i na iznenađenje svih stigao do titule u Malagi, a na taj način je ostavio Aleksandra Džikića bez šampionskog trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading