JOKIĆ MU URUČIO OTKAZ! Vlasnik Finiksa koji se SUKOBIO sa Srbinom povukao RADIKALAN potez!

Autor:

Sport

14.05.2023

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver Nagetsi su u polufinalu "zapada" izbacili Finiks Sanse sa ukupnih 4:2 i prošli na megdan Lejkersima.

JOKIĆ MU URUČIO OTKAZ! Vlasnik Finiksa koji se SUKOBIO sa Srbinom povukao RADIKALAN potez!

Foto: Tanjug/AP

Nisu imali šta da traže Sansi u duelu sa raspoloženim Nikolom Jokićem, koji je u šest mečeva bio najbolja karika u timu Denvera.

Srpski centar blistao je gotovo u svakoj od pomenutih utakmica, pa će Finiks morati da traži neku drugu priliku za osvajanje šampionskog prstena.

Zbog toga su se u Arizoni odlučili na kompletno renoviranje, a prvi je ceh platio trener. Naime, Monti Vilijams nije više na klupi Sansa, pošto mu je prebogati vlasnik Met Išbija uručio otkaz.

Ni trio najvećih zvezda, koji u timu Sansa čine Devin Buker, Kevin Durent i Kris Pol, nisu bili dovoljni da se izbaci "grumenje", predvođeno maestralnim Srbinom, te je sva odgovornost pala na leđa Vilijamsa.

 

 

Monti je, inače, trenersku karijeru započeo u Portlandu kao asistent još pre 18 godina. Među Trejlblejzersima je boravio od 1995. do 2010, zatim je pet sezona proveo u Nju Orleansu, pa u Oklahomi.

Usledila je posle toga dvogodišnja pauza, nakon koje se vratio vođenju ekipe i 2018. radio u Filadelfiji kao asistent, da bi potom preuzeo Finiks na čijoj klupi je prošle sezone osvojio prestižnu nagradu - najbolji trener NBA lige.

Ni to mu, međutim, nije pomoglo da sačuva posao na klupi Sansa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading