BIVŠI TRENER PARTIZANA TVRDI! U ovom PODATKU je velika PREDNOST na strani crno-belih!

Autor:

Sport

10.05.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji grač i trener Partizana Vlado Šćepanović izjavio je da su "crno-beli" igrački u mnogo boljoj poziciji od Reala.

BIVŠI TRENER PARTIZANA TVRDI! U ovom PODATKU je velika PREDNOST na strani crno-belih!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana večeras od 21 sat gostuju ekipi Reala u petoj utakmici četvrtfinala Evrolige.

Nekadašnji šef struke crno-belih je govorio o šansama Obradovićevog tima.

- Sve se svelo na jednu utakmicu. Jednostavno, po meni nema velikih tajni. Posle četiri utakmice ekipe se košarkaški vrlo dobro poznaju i odlučivaće psihološki momenat. Po meni su šanse 50-50. Partizan ima svoje prednosti, Real igra opet na svom parketu i uradiće sve da se ovog puta ne ponovi scenario iz prva dva meča. Partizan je igrački u mnogo boljoj poziciji od Reala. Deficitarni su na poziciji četiri i ne znam da li će uspeti da pronađu rešenje na toj poziciji protiv Ledeja koji je četvrti meč odigrao fenomenalno. Veliko je pitanje sa kojim igračem će oni to da pokriju - rekao je Šćepanović za "Mocart Sport".

Foto: Starsport

Vlado Šćepanović

Proslavljeni as dodaje da je mnogo veći pritisak sada na igračima madridske ekipe.

- Loptica psihološke opterećenosti se sada prebacila u Realovo dvorište. Igraju kod kuće, svi očekuju da sa povratkom serije u Madrid, Real bude pod većim pritiskom nego Partizan. I kada je serija počinjala, Real je uslovno bio favorit. Sada se ponovo loptica vraća Realu, videli smo i u javnosti kako su ispraćeni za Beograd posle 0:2. Sada su očekivanja takva da moraju da opravdaju ulogu favorita, što bi mogla da bude Partizanova prednost - istakao je Vlado Šćepanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading