NBA ODLUČILA! Ovo je NAJBOLJA defanzvna petorka!

Autor:

Sport

10.05.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proglašene su prve i druge najbolje defanzivna petorke.

NBA ODLUČILA! Ovo je NAJBOLJA defanzvna petorka!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džeren Džekson Džunior

Najviše glasova za mesto u idealnoj petorci dobio je košarkaš Memfisa, Džeren Džekson Džunior, koji je nedavno prograšen i individualno kao najboljeg odbranbenog igrača lige.

Krilni centar Grizlisa se našao na vrhu liste sa 195 glasova, što je za tri glasa više od beka Milvokija Džura Holideja koji je bio drugi po broju glasova.

 

 

U idealnom timu defanzivaca se, pored Holideja, našao još jedan košarkaš Baksa i to Bruk Lopez, a petorku su kompletirali još i Aleks Karuso iz Čikago Bulsa, odnosno Evan Mobli iz Klivlend Kavalirsa.

Proglašena je i druga najbolja petorka koju čine veteran iz redova Golden Stejta Drejmond Grin, koji se tako po osmi put našao u jednoj od dve najbolje defanzivne postave, a četvrti put se tu našao i centar Majamija Bam Adebajo. Takođe, tu su i Derik Vajt (Boston), Dilon Bruks (Memfis) i O-Dži Anunobi (Toronto).

Odmah po objavljivanju idealnih timova počela je polemika da li su neki igrači nepravedno zapostavljeni pri izboru, pre sveg ase tu misli na Entonija Dejvisa, Džimija Batlera, Džereda Vanderbilta, Janisa Adetokumba, ali i Nika Klekstona i Treja Marfija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading