EVROLIGA NIJE IMALA DILEMU! Partizanov dželat opet proglašen za MVP!

Autor:

Sport

06.05.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš madridskog Reala Valter Tavares ponovo je izabran za najboljeg igrača četvrtog kola plej-ofa najelitnijeg klupskog takmičenja.

EVROLIGA NIJE IMALA DILEMU! Partizanov dželat opet proglašen za MVP!

Foto: Starsport

Partizan - Real Madrid

Centar Madriđana pravio je velike muke igračima Partizana u oba beogradska meča i bio najzaslužniji što je Real izborio "majstoricu" 10. maja u prestonici Španije.

Gorostas sa Zelenortskih Ostrva je toliko bio dominantan protiv crno-belih da je drugi put zaredom izabran za najkorisnijeg igrača od sve tri utakmice, u kojima su se igrali četvrti mečevi (samo je Barselona preslišala Žalgiris sa 3:0).

Edi Tavares je protiv Partizana u drugom meču ubacio 15 poena, imao sedam uhvaćenih lopti i dve ukrade lopte, uz isti broj blokada, što je bilo dovoljno da ponese ovu laskavu titulu.

Podsetimo, najbolji igrač Reala je u prvoj utakmici imao 26 koševa, ali je u drugoj i sa 11 poena manje bio dominantan u reketu crno-belih.

 

 

Španski mediji, inače, ne daju velike šanse "parnom valjku" u revanšu obzirom na izdanja u Areni i povrede kojima su suočeni, ali ohrabrenje za Obradovićev tim je da će u "Viznik centru" imati ponovo na raspolaganju Kevina Pantera.

Kapiten Partizana preskočio je oba duela pred grobarima, zbog suspenzije od dve utakmice koje mu je izrekla Evroliga.

Madriđani, sa druge strane, neće moći da računaju na sjajnog Argentinca Gabrijela Deka, koji je u četvrtom susretu doživeo tešku povredu kolena.

Veliko samopouzdanje klubu iz Humske daje podatak da je u prethodna dva duela pred španskom publikom napravio oba puta brejk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading