DEBAKL OBRADOVIĆEVOG MONAKA: Makabi i Lorenco Braun ponizili "kneževe" i izjednačili u seriji (FOTO)

Autor:

Sport

04.05.2023

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučujuća peta utakmica četvrtfinalne serije na programu je u sredu 10. maja.

DEBAKL OBRADOVIĆEVOG MONAKA: Makabi i Lorenco Braun ponizili "kneževe" i izjednačili u seriji (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Makabija savladali su u Monako sa ubedljivih 104:69 i tako izjednačili na 2:2 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Evrolige.

 

 

Monako je dobro otvorio meč, vodio je posle prve deonice sa 24:17, a zatim je potpuno stao. Izabranici Saše Obradovića nisu uspevali da stignu do poena u drugom kvartalu, nisu mogli ništa da obrane sa druge strane, pa je Obradović posle serije Makabija od 20:0 bio primoran da zatraži minut odmora. Uspeli su "kneževi" nakon minuta pauze da uhvate rezultatski priključak, ali u drugom poluvremenu "ponos Izraela" je prosto demolirao francusku ekipu.

Najefikasniji u sastavu Makabija bili su Lorenco Braun sa 22, Vejd Boldvin sa 19, Aleks Poitres sa 14, Džon Dibartolomeo sa 11 i Bonzi Kolson sa 10 poena. Kod Monaka, Majk Džejms je postigao 13, Džon Braun 12, Donatas Moteijunas 11 poena.

Odlučujuća peta utakmica četvrtfinalne serije na programu je u sredu 10. maja. Prednost domaćeg parketa imaće Monako, a na osnovu viđenog u prethodna četiri duela, sve je moguće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading