OBRADOVIĆ KRATAK I JASAN: Trener crno-belih OTKRIO razlog poraza!

Autor:

Sport

02.05.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan će svoju šansu tražiti u četvrtoj utakmici.

OBRADOVIĆ KRATAK I JASAN: Trener crno-belih OTKRIO razlog poraza!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Real Madrida savladali su ekipu Partizana sa 82:80, u trećoj utakmici četvrtfinalne serije, čime su prednost beogradskih crno-belih smanjili na 2:1.

Vodili su izabranici Željka Obradovića i 15 razlike početkom druge četvrtine, ali su se Madriđani vratili već do poluvremena, a zatim su i u neizvesnoj završnici stigli do trijumfa, kojim su obezbedili produžetak serije.

Posle ovog duela se oglasio i Željko Obradović, koji je istakao šta je njegov tim koštalo pobede u Areni

- Imali smo ofanzivnih problema, neki mali detalji su odlučili utakmicu. Biće sigurno zanimljiv sledeći meč - istakao je Obradović, neposredno po završetku ovog duela.

Foto: Starsport

Željko Obradović, trener Partizana

Jasno je da su crno-belima na ovoj utakmici mnogo falili Kevin Panter i Matijas Lesor, ali će na centra moći da računaju u narednoj utakmici, pošto je odradio jedan meč suspenzije. Sa druge strane, Ćus Mateo će moći da računa na Gabrijela Deka.

Podsetimo, četvrti meč je na porogramu u četvrtak, a domaćin će, baš kao i danas, biti ekipa Partizana. Utakmica počinje u 20 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading