POSLE SUSPENZIJE, OTKAZ: Srpski trener završio svoju epizodu u Makedoniji!

Autor:

Sport

02.05.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće više sedeti na klupi skopskog tima.

POSLE SUSPENZIJE, OTKAZ: Srpski trener završio svoju epizodu u Makedoniji!

Foto: Starsport

Dragan Nikolić

Dragan Nikolić neće više predvoditi ekipu MZT-a iz Skoplja, odlučeno je nakon razogovra čelnika kluba sa srpskim stručnjakom.

Naime, Nikolić je tokom dana suspendovan na 10 utakmica, zbog toga što je na utakmici sa Kožuvom uleteo na teren, i pritom oborio jednog od protivničkih košarkaša.

Uprava skopskog kluba je istakla da žali što je došlo do takve sitiacije pred sam kraj sezone u makedonskoj ligi, u situaciji kada se MZT bori za novu, desetu, šampionsku titulu u istoriji ovog kluba.

- Popularni Gagi imao je duge razgovore sa čelnicima 'plavo-belih' o situaciji oko ove odluke Košarkaške federacije Makedonije (KFM) i u kojima je postignut zajednički dogovor da je ovakvo razrešenje najčasniji čin za klub, nakon čega je on još jednom izrazio veliku ljubav i potvrdio da je ostavio svoje srce na najbolji način - navodi se u saopštenju skopskog kluba.

Foto: Starsport

Dragan Gagi Nikolić

Dodaje se da će Nikolića na mestu šefa stručnog štaba MZT naslediti njegov dosadašnji prvi pomoćnik Vasko Atanasov.

Podsetimo, Nikolić je klub iz Skoplja preuzeo početkom 2023. godine, a uspeo je da sa njima osvoji Kup Makedonije. Ipak, primarni cilj, a to je opstanak u AdmiralBet Aba ligi, nije ostvaren, uprkos sjajnim igrama MZT-a u finišu. Njima je u poslednjem kolu presudio Borac, koji je u Podogrici pobedio Budućnost, i tako sebi obezbedio mesto u baražu elitnog takmičenja na Jadranu, a makedonski tim u ABA 2 ligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading