SKANDAL U REGIONALNOJ LIGI! Hrvati sve ZAKUVALI, SRAMAN potez oštetio SRPSKI klub i ZAPALIO vatru! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.04.2023

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je zaista više nego sumnjivo!

SKANDAL U REGIONALNOJ LIGI! Hrvati sve ZAKUVALI, SRAMAN potez oštetio SRPSKI klub i ZAPALIO vatru! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Basketball Sphere

Detalj sa meča MZT - Cibona

Košarkaši MZT-a iz Skoplja zabeležili su trijumf u meču 26. kola AdmiralBet ABA lige, pošto su na svom terenu savladali zagrebačku Cibonu sa 87:74.

Računica pred duel poslednjeg kola je bila jasna. Makedonski tim je morao da dođe do pobede u ovom duelu, kako bi zadržao šanse za opstanak u ligi, a na kraju su to i učinili izabranici Gagija Nikolića, čime su pritisak prebacili na čačanski Borac.

Ova utakmica ipak postala je više nego sumnjiva, kako zbog velikog preokreta tima iz Skoplja koji je gubio sa 53:41 u jednom trenutku, a zatim sa 30:5 dobio treću deonicu i stigao do preokreta, tako i zbog neverovatnih promašaja i katastrofalne igre nemotivisanih Hrvata koji su u drugom poluvremenu pravili nestvarne greške.

Potez koji je sve šokirao napravio je Lovro Mazalin. Košarkaš Cibone je početkom četvrte deonice ukrao jednu loptu, krenuo sam na koš, a onda je čisto polaganje završio na sraman način.

 

 

MZT je na kraju stigao do pobede i ići će u baraž za opstanak u regionalnom takmičenju ukoliko Borac iz Čačka u poslednjoj rundi ne iznenadi favorizovanu Budućnost iz Podgorice. 

Utakmica između Budućnosti i Borca na programu je u subotu od 19 časova u Podgorici i nema sumje da će se Čačani boriti da stignu do pobede. Ipak, ovakvi potezi poput kontre koju je promašio Lovro Mazalin, bacili su senku na dosadašnji tok veoma uzbudljive sezone u regionalnoj ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Pofacko

15.04.2023 10:41

Srpski klub je pokrao drugi srpski klubu prošlom kolu, ali to ne smete da napišete jer ste crveno belo smeće, a ne portal. Sportski pozdrav.