JANIS POLUDEO NA KONFERENCIJI: Milvoki doživeo BLAMAŽU, Adetokumbo PODIVLJAO posle pitanja novinara!

Autor:

Sport

27.04.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčkom košarkašu je teško palo ispadanje iz plej-ofa.

JANIS POLUDEO NA KONFERENCIJI: Milvoki doživeo BLAMAŽU, Adetokumbo PODIVLJAO posle pitanja novinara!

Foto: Tanjug/AP

Janis Adetokumbo

Košarkaši Majami Hita napravili su veliki uspeh, pošto su u prvoj rundi doigravanja u NBA ligi izbacili Milvoki Bakse, koji su bili najbolja ekipa regularnog dela sezone.

Majami je slavio u petoj utakmici sa 126:124 i tako sa 4-1 slavio protiv Milvokija i ostavio Janisa i ekipu bez novog trofeja, pošto su 2021. godine Baksi bili šampioni.

Posle meča, na konferenciji za medije se pojavio i Janis Adetokumbo, najbolji igrač Milvokija, koji je očigledno bio iznerviran pitanjima novinara.

- Oh, moj Bože. Pitali ste me isto pitanje prošle godine, Eriče (novinar). Da li vi svake godine dobijete unapređenje na svom poslu? Ne, zar ne? Pa da li je vama svaka godina na poslu propast? Ne. Svake godine radite na ostvarenju cilja, što je promocija i briga o porodici. To nije propast, postoje koraci ka uspehu - rekao je Janis.

Zatim se okrenuo poređenju sa Majklom Džordanom.


- Majkl Džordan je igrao 15 godina i osvojio šest titula. Da li su ostalih devet godina bili propast? Da li mi to govorite? Upravo tako, pa zašto mi onda postavljate to pitanje? To je pogrešno pitanje. Nema neuspeha u sportu. Postoje dobri i loši dani, nekim danima možete da budete uspešni, u drugima ne. Nekim danima je vaš redi, drugim nije. To je suština sporta, nisu uvek pobede. Ove godine, neko drugi će da pobedi, prosto je tako. Pedeset godina od 1971. do 2021. nismo osvojili titulu, pa da li je tih 50 godina bilo neuspešno? Ne, nije. To su bili koraci ka uspehu. Uspeli smo da osvojimo jednom, nadam se da ćemo opet. Žao mi je, nisam žele da zvuči lično -  zaključio je Adetokumbo.

Ekipa Majamija je tako obezbedila plasman u drugu rundu doigravanja, a tamo ih čekaju Njujork Niksi, koji su sa takođe 4:1 izbacili Klivlend Kavalirse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading