ARGENTINAC PRETI CRNO-BELIMA: "Potrebna nam je mirnoća, odgovorićemo Partizanu!"

Autor:

Sport

27.04.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni krilni košarkaš veruje i dalje u svoj tim.

ARGENTINAC PRETI CRNO-BELIMA: "Potrebna nam je mirnoća, odgovorićemo Partizanu!"

Foto: Starsport

Kevin Panter i Gabrijel Dek u duelu

Košarkaši Partizana su stigli do velike pobede na startu četvrtfinalne serije Evrolige, pošto su sa 89:87 savladali Real u Madridu, čime su stigli do brejka i prednosti protiv aktuelnog vicešampiona Evrope.

Crno-belima je na tom meču najviše problema zadavao Argentinac Gabrijel Dek, za kog gotovo da nisu imali rešenja na niskom postu, pa je sjajno krilo Reala meč završilo sa 24 poena i osam skokova.

Upravo se Dek oglasio pred drugi meč i istakao da njegovi saigrači ne smeju da očajavaju, već je potrebno da ostanu mirni.

- Moramo da budemo skoncentrisani do kraja. Prva utakmica je mogla da prevagne na bilo koju stranu i odlučena je u poslednjem napadu. Moramo da razmišljamo o pozitivnim stvarima koje smo uradili, da ispravimo greške i da zaboravimo na meč od pre dva dana. Ne smemo da očajavamo već je potrebna mirnoća - rekao je Dek.

Pozvao je navijače madridskog tima da podrže svoj tim.

- Nadamo se novoj podršci navijača. Bili su tu i prošli put, nadamo im se opet. Partizan će biti agresivniji, pobeda im je dala samopouzdanje, ali mi moramo da odgovorimo. Ovakve utakmice su finale za sve - zaključio je Dek.

Podsetio, drugi meč ove serije igra se u četvrtak u Madridu, sa početkom od 20 časova i 45 minuta. Pobednik ovog duela će na F4 turniru Evrolige igrati protiv Barselone ili Žalgirisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading