TO NIJE NORMALNO! Obradovićev čovek od poverenja otkrio do sada NEPOZNATE detalje o njemu!

Autor:

Sport

26.04.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoc sa posebnim žarom radi u Beogradu.

TO NIJE NORMALNO! Obradovićev čovek od poverenja otkrio do sada NEPOZNATE detalje o njemu!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Jedan od pomoćnika Željka Obradovića u Partizanu, Hose Marija Iskijerdo govorio je o saradnji sa trofejnim trenerom za španski "El Mundo".

On je otkrio sa kolikom dozom strasti Žoc radi u "Svom klubu".

- Pre neki dan smo igrali u Zadru utakmicu ABA lige. Bilo je maltene tri ujutru, a u autobusu na putu od hale do aerodroma počeo je Obradović da gleda uživo NBA utakmicu. Bio sam iscrpljen, razmišljao sam kako da dođem kući i odspavam, a on... - otkriva Iskijerdo, pa nastavio:

- Rekao sam mu: „Mnogo si srećniji i opušteniji“. Partizan je njegov klub, njegov grad. U Beogradu je okružen porodicom, prijateljima, ispija kafe, ide u poznate restorane... - kaže Iskijerdo.

I pored toliko trofeja, posvećenost je i dalje na nivou. 

- Kao osoba, uvek je isti. Lud je za košarkom! Strastven i posvećen. Iznenađen sam energijom i strašću sa kojom nastavlja da živi za košarku. Prirodnom talentu koji je već posedovao za ovaj poziv, sada dodaje iskustvo stečeno u raznim sredinama. Zato predviđa šta će se dogoditi. Priča mi o utakmici koju smo igrali u Leonu, sa Huventudom 1993, napadali dva na jedan na niskom postu. To nije normalno.

Podsetimo da su crno-beli u utorak uveče napravili brejk u Madridu, sada su preuzeli prednost domaćeg terena od Reala, a utakmica broj 2 igra se u četvrtak u "Wizink Centru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading