VELIKO PRIZNANJE: Grobari u DELIRIJUMU - Lesor je NAJBOLJI igrač!

Autor:

Sport

26.04.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz je osvojio novu nagradu.

VELIKO PRIZNANJE: Grobari u DELIRIJUMU - Lesor je NAJBOLJI igrač!

Foto: Starsport

Košarkaš Partizana Francuz Matijas Lesor proglašen je za najboljeg odbrambenog igrača ove sezone u AdmiralBet ABA ligi, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja.

Lesor je dobio 25,7 odsto glasova trenera klubova regionalnog takmičenja, košarkaških novinara i navijača. Na drugom mestu je igrač Crvene zvezde Stefan Lazarević (18,1 odsto), dok je treći još jedan košarkaš Partizana Dante Egzum (12,1 odsto).

Francuski košarkaš je ove sezone prosečno postizao 10 poena i imao je 5,1 skok, 1,4 asistenciju i jednu ukradenu loptu po utakmici.

Partizan je osvojio prvo mesto u regularnom delu sezone u ABA ligi sa 24 pobede i dva poraza.

Prethodne dve sezone za najboljeg odbrambenog igrača regionalnog takmičenja bio je proglašen kapiten Crvene zvezde Branko Lazić.

Podsetimo, tokom dana je proglašen i najbolji trener ovogodišnjeg izdanja takmičenja na Jadranu, a to je Željko Obradović, trener crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading