OBRADOVIĆU LASKAVO PRIZNANJE! Trener Partizana ZVANIČNO NAJBOLJI, plasman Duška Ivanovića SVE ZAPREPASTIO!

Autor:

Sport

26.04.2023

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba crno-belih oduvao je konkurenciju.

OBRADOVIĆU LASKAVO PRIZNANJE! Trener Partizana ZVANIČNO NAJBOLJI, plasman Duška Ivanovića SVE ZAPREPASTIO!

Foto: Starsport

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović proglašen je za najboljeg trenera ove sezone u AdmiralBet ABA ligi, saopšteno je na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja.

Obradović je dobio 72,4 odsto glasova trenera klubova ovog takmičenja, košarkaških novinara i navijača.

Drugi je trener Zadra Danijel Jusup sa 13,6 odsto glasova, a Nenad Stefanović iz FMP-a i Josip Sesar su podelili treće mesto sa po 6,2 odsto glasova.

Obradović je zauzeo prva mesta u sve tri kategorije glasanja trenera, novinara i navijača, a veoma je zanimljivo da šef stručnog štaba Crvene zvezde, Duško Ivanović, nije uspeo da se umeša u sam vrh i njegov plasman van top tri je sve zaprepastio.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

 

Željko Obradović je sa Partizanom osvojio prvo mesto u regularnom delu sezone AdmiralBet ABA lige sa 24 pobede i dva poraza. Obradović je ovu nagradu dobio i prošle sezone.

Nagradu za najboljeg trenera do sada su, pored Obradovića, osvojili Dejan Radonjić (Crvena zvezda) u sezoni 2014/2015 i Dragan Bajić iz Igokee u sezoni 2020/2021.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading