POSLE BREJKA U MADRIDU: Lesor izjavom pogodio pravo u metu!

Autor:

Sport

25.04.2023

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz ostaje čvrsto sa obe noge na zemlji.

POSLE BREJKA U MADRIDU: Lesor izjavom pogodio pravo u metu!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Real

Košarkaši Partizana napravili su brejk na startu plej-ofa Evrolige, pošto su u prvoj utakmici četvrtfinalne serije u Madridu pobedili veliki Real.

Junak meča bio je Kevin Panter koji je pogodio trojku za trijumf u poslednjoj sekundi, a pritom je bio i najefikasniji pojedinac meča.

Međutim, diskretni heroj bio je Matijas Lesor koji je upisao 11 poena i tri skoka, a imao je i indeks korisnosti 16. Sve to je učinio u direktnom duelu sa najdominantnijim centrom u Evroligi, Valterom Tavaresom.

- Velika pobeda u plej-ofu. Važno je što smo pobedili u gostima i sada imamo prednost domaćeg terena. Večeras ćemo da budemo srećni, ali već od sutra smo fokusirani samo na narednu utakmicu - rekao je Lesor posle utakmice.

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor protiv Reala

Osvrnuo se zatim na napornu sezonu.

- Odigrali smo 34 utakmice da dođemo do ovoga, pa ništa ne uzimamo zdravo za gotovo. Bilo je uspona i padova, ali važno je da smo sada ovde - dodao je Francuz.

Na kraju je prokomentarisao i kapitena koji je dao koš za pobedu.

- Kevin Panter. Šta da kažem, sve znate. Rezultat, verujemo u njega, on zna da mu verujemo, on pogađa i pogađao je cele noći. Taj poslednji je bio "višnja na torti" - poručio je Lesor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading