ŠPANCI JAVLJAJU! Kampaco NAPUŠTA Crvenu zvezdu, Argentinac se vraća na mesto uspeha!

Autor:

Sport

23.04.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji i to oni veoma pouzdani danas su objavili da su se predstavnici Real Madrida, direktor Huan Karlos Sančez i sportski direktor Alberto Ereros sastali sa Fakundom uoči utakmice srpskog kluba i Barselon.

ŠPANCI JAVLJAJU! Kampaco NAPUŠTA Crvenu zvezdu, Argentinac se vraća na mesto uspeha!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Plejmejker Crvene zvezde Fakundo Kampaco vratiće se u Real Madrid naredne sezone, javlja pouzdani "Relevo".

Španski mediji i to oni veoma pouzdani danas su objavili da su se predstavnici Real Madrida, direktor Huan Karlos Sančez i sportski direktor Alberto Ereros sastali sa Fakundom Kampacom uoči utakmice Crvene zvezde i Barselone u katalonskom gradu i tada dogovorili saradnju za narednu sezonu.

Obostrana želja za ponovnom saradnjom postojala je po povratku Kampaca iz NBA lige, međutim nije bila ostvariva iz finansijskih razloga i Argentinčevih problema sa oporezivanjem.

Ako je suditi prema ovim natpisima, Crvena zvezda neće imati Fakunda Kampaca naredne sezone iako su se nadali da će to biti slučaj i da će sa izuzetno konkurentnim timom napasti gornji deo tabele.

Kampaco je brzo po dolasku u Crvenu zvezdu demonstrirao magiju i jasno je da je reč o vrhunskom košarkašu za evropsku scenu. Na 15 mečeva ove sezone u AdmiralBet ABA ligi on prosečno beleži 14.5 poena, uz 6.7 asistencija. U Evroligi je odigrao devet mečeva i na proseku je od 15 poena i 5.9 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading