ČOVIĆ DAO NOVAC ZA PARTIZAN? Crno-beli primili NEOČEKIVANU UPLATU! (FOTO)

Autor:

Sport

19.04.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesno, ovo je pravi hit.

ČOVIĆ DAO NOVAC ZA PARTIZAN? Crno-beli primili NEOČEKIVANU UPLATU! (FOTO)

Foto: Vladimir Lukić

Nebojša Čović

Košarkaški klub Partizan pokrenuo je akciju u kojoj je pozvao navijače da pomognu klubu u plaćanju poreza.

Glavnica sa pripadajućim kamatama iznosi oko 7.000.000 evra, s tim da bi zakonskim otpisom 50% kamate prilikom namirenja duga, ovaj iznos bio sveden na oko 6.000.000 evra.

Akcija pod nazivom "Jedan Partizan imamo" pokrenula je navijače da pomognu klubu da plati ovaj dug za porez, a ubrzo se na društvenim mrežama pojavila jedna zanimljiva fotografija.

Naime, na uplatnici koja je adresirana na KK Partizan stoji prilog od 100 dinara, a ono što posebno "bode oči" je platilac. Navodno, u pitanju je Nebojša Čović!

Republika

Foto: Privatna arhiva

Uplatnica na ime Nebojše Čovića

 

Da li je reč o prvom čoveku Crvene zvezde, nekom imenjaku ili šali, ostalo je nepoznato.

Podsetimo, Partizan će doneti niz benefita svima koji pomognu u akciji plaćanja poreza.

Donacije će transparentno biti rangirane po vrednosti uplate, a imena 1.992 uplatioca najvećih iznosa na namenske račune KK Partizan, biće ugravirana kao žig na parketu na kojem će Klub igrati svoje domaće utakmice u sezoni 2023/24. Ime uplatioca najveće donacije će simbolično nositi broj 1992. dok će ostali biti rangirani po brojevima 1 – 1991.

 

 

Za svakog donatora koji uplati 3.000 dinara i više, klub je u znak zahvalnosti pripremio posebne majice sa potpisima igrača i trenera Obradovića. Takođe, svaki uplatilac iznosa od 3.000 dinara i više će dobiti gratis člansku kartu KK Partizan sa svim pripadajućim benefitima za kategoriju Standard. Takođe, najveći pojedinačni donator će zaslužiti i dobiti doživotno mesto u prvom redu, na počasnim mestima do parketa na kojem domaće utakmice igra KK Partizan. Ova stolica biće posebna i nosiće broj 1.992.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Petar

19.04.2023 14:57

Ako je zaista gospodin Covic uplatio , onda bravo KRALJU !!! PS: ne sumnjam da jeste !!!!! Mada i ovo je velika "donacija" za Ostoju !!!!

Ivo andrix

19.04.2023 16:01

@Petar - Upravu si ti i ne znas ko je ostoja

Kimi

20.04.2023 18:30

@Petar - A da li će veliki broj zaposlenih u Partizanu da donira Partizan?

Vlada

19.04.2023 17:36

Partizan da smanji broj zaposlenih koji ništa ne rade ili nisu neophodni. I da smanji troškove. A ne da se ponašaju i razbacuju novac kao pijani bogataš.