NJIMA JE LAKO DA UĐU U TOP 8?! Otkud sad ovo? Trener evroligaša ISPROZIVAO Željkov Partizan!

Autor:

Sport

17.04.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski stručnjak se osvrnuo na sezonu svog tima u eliti.

NJIMA JE LAKO DA UĐU U TOP 8?! Otkud sad ovo? Trener evroligaša ISPROZIVAO Željkov Partizan!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Trener Asvela Ti-Džej Parker prokomentarisao je razočaravajuću sezonu u Evroligi, pronašavši čudan alibi za činjenicu da su njegovi izabranici regularan deo takmičenja završili na poslednjem mestu elitnog takmičenja.

Strateg francuskog tima je indirektno isprozivao večite rivale, kao i Žalgiris, rečima da je njima bilo lakše zbog nižeg nivoa kvaliteta liga iz koje dolaze.

- Imaju igrače koji su navikli na takmičenje i ne igraju u tako teškim šampionatima kao što je naš - pokušao je da "odbrani" Parker očajan evroligaški skor od svega osam pobeda.

Republika

Foto: Starsport

Lako je Partizanu... - Ti-Džej Parker

Frustrirajuće je jer smo izgubili mnogo mečeva na par poseda. bilo je teško i nije prijatno završiti sezonu sa 26 poraza. Ali to je Evroliga i kada vidim da je osmoplasirani ostvario 19 pobeda i da Efes i Milan nisu u plej-ofu, kažem sebi da nivo takmičenja nikada nije bio veći - dodao je strateg Asvela. 

Podsećanja radi, Partizan će u top 8 fazi odmeriti snage sa Realom, prva dva meča se igraju u Madridu i zakazana su za 25, odnosno 27. april.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading