KAKVA DRAMA! Borac izbegao ispadanje iz AdmiralBet ABA lige!

Autor:

Sport

15.04.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čačani srušili Budućnost u Podgorici.

KAKVA DRAMA! Borac izbegao ispadanje iz AdmiralBet ABA lige!

Foto: Starsport

Hanter Hejl

Košarkaši Borca iz Čačka savladali su Budućnost rezultatom 87:85 (21:22, 21:20, 28:24, 17:19) u Morači, u poslednjem kolu AdmiralBet ABA lige i na taj način su izbegli direktno ispadanje iz regionalnog takmičenja.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Hanter Hejl sa 25 poena. Dijante Boldvin je ubacio 16 poena, Sava Lešić 12, a Đorđe Gagić 11.

Na drugoj strani je prednjačio Tre Bel-Hejns sa 18 koševa, 16 je imao Petar Popović, a 13 Erik Grin. Takođe, dvocifreni su bili Marko Jagodić-Kuridža sa 11 i Edin Atić sa 10 poena.

Ovom viteškom pobedom u vreloj atmosferi u Morači su Čačani uspeli da ponište sramni trijumf MZT-a nad Cibonom i da pošalju tim iz Skoplja u niži rang.

Sa druge strane, Borac će igrati u plej-autu sa poraženim iz finala ABA2 lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
teodor

15.04.2023 22:02

Velike cestitke Cacanima. Svaka cast, tako se bori za cast kluba ogromne tradicije, tako se bori protiv lopovluka i nepravdi. Zivela srpska kosarka,bravo momci. Znali smo da je Borac vrlo dobra ekipa, a sada su pokazali da pripadaju regionalnom kremu kosarkaskom!