JOKIĆEV SAIGRAČ NEMA DILEMU: On je SPECIFIČAN, pravi MVP!

Autor:

Sport

15.04.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Nagetsa se oglasio pred početak plej-ofa.

JOKIĆEV SAIGRAČ NEMA DILEMU: On je SPECIFIČAN, pravi MVP!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić u dresu Denvera

Sve je spremno za start plej-ofa u NBA ligi, a neposredno pred početak borbi za šampionski prsten čelnici najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja na planeti doneli su veoma bitnu odluku.

Poznato je ko će biti MVP NBA lige za ovu sezonu i laskovo priznanje odneće neko od trojice košarkaša koji su obeležili čitav tok sezone.

Prema očekivanjima, poslednji presek "preživeli" su dvostruki uzastopni osvajač MVP trofeja, Nikola Jokić, zatim Kamerunac Džoel Embid iz Filadelfije i Grk Janis Adetokumbo iz Milvokija.

Pred odabir najkorisnijeg igrača regularnog dela, svoje mišljenje je dao i Iš Smit, plejmejker Nagetsa, koji je o igrama srpskog centra govorio za "Denver Post".

- Stalno čujete tipove koji imaju svoje mišljene o igri, ali ono što želim da znaju jeste da, kada ga gledate iz noći u noć, zavredi dodatno poštovanje zbog toga koliko je jedinstven i koliko čini igru lakšom. Ne samo za sebe, već za sve. Ono što on radi je neverovatno teško. Znamo to. Ali, to je ono što velike igrače čini takvim – kada naprave da se to čini normalnim ili da učine lakim ono što se čini teško. On to radi. Stef to radi. Ti momci čine da sve izgleda lako i zato su jedinstveni. Džoker je specijalan, stvarno jeste - rekao je Smit.

Foto: Tanjug/AP

Iš Smit u dresu Denvera

Dodao je i da je Jokić vrlo specifičan igrač, koji se od ostalih odvaja po svom poznavanju igre.

- Sve je o tome koliko naporno radi i njegovom poznavanju igre. Specifično je kako razmišlja o igri na sve različite načine. On iskreno želi da igra na pravi način. To je najveća stvar, to je tako osvežavajuće - zaključio je Smit.

Podsetimo, Jokić je saznao rivala u plej-ofu i na startu razigravanja Denver će igrati protiv Minesote koja je u plej-inu eliminisala Oklahomu našeg Alekseja Pokuševskog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading