FENOMENALNE VESTI ZA CRVENO-BELE: Maestralni plejmejker produžio ugovor sa klubom!

Autor:

Sport

12.04.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnja produžena do leta 2027. godine.

FENOMENALNE VESTI ZA CRVENO-BELE: Maestralni plejmejker produžio ugovor sa klubom!

Foto: Starsport

Američki plejmejker Tomas Volkap produžio je ugovor sa Olimpijakos do leta 2027. godine, objavili su crveno-beli iz Pireja.

 

 

Došao je Volkap u ekipu koja je u vlasništvu braće Angelopulos u leto 2021. godine, a iste sezone izborio je plasman na fajnal for u Beogradu. U tekućoj sezoni Olimpijakos je na dobrom putu da dođe do iste faze takmičenja, a Vokap u proseku po utakmici beleži 8,2 poena, 2,8 skokova i 5,8 asistencija.

Posebno je Volkap (30) briljirao u 32. kolu Evrolige, kada je u gradskom derbiju protiv Panatinaikosa imao 11 poena i 13 asistencija (rekord karijere u EL), zbog čega je proglašen i najkorisnijim igračem kola.

Prethodni Volkapov ugovor važio je do leta 2024. godine, ali tim Jorgosa Barcokasa ne želi ništa da prepušta slučaju, pa je produžio saradnju sa Amerikancem.

Volkap je pre dolaska u grčku prestonicu nastupao za litvanski Žalgiris u periodu od 2018. do 2021. godine, a jednu sezonu proveo je i u Ludvigsburgu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading