DŽEJMS PRESREĆAN POSLE POBEDE: Legenda NBA lige UĆUTKAO analitičare!

Autor:

Sport

12.04.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni košarkaš ističe da je presrećan što će se njegov tim boriti za trofej Lerija O'Brajena.

DŽEJMS PRESREĆAN POSLE POBEDE: Legenda NBA lige UĆUTKAO analitičare!

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms, izjavio je posle utakmice sa Minesotom da je ekipa srećna što je obezbedila plej-of NBA lige, prenosi ESPN.

Los Anđeles Lejkersa pobedili su sinoć ekipu Minesote sa 108:102, u utakmici NBA plej-ina. Džejms je ubacio 30 poena, uz 10 skokova, šest asistencija i pet izgubljenih lopti.

- Neki analitičari su izračunali da imamo šanse 0,2 odsto da se plasiramo u plej-of, kada smo imali seriju od dve pobede u 10 mečeva. To je sve što smo tražili, šansa da preokrenemo sezonu i dođemo u priliku da se borimo za trofej Lerija O’Brajena - rekao je on.

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms je lider Los Anđeles Lejkersa

- Bila je ovo jedna prava plej-of utakmica. Intenzitet, atmosfera. Sve je bilo kao u doigravanju. I sudije su nas pustile da igramo. Dobar je osećaj kada se osećate da ste u plej-ofu. Međutim, protiv Memfisa nas očekuje drugačiji zadatak. Imamo dan odmora, a onda se pripremamo za Grizlise - izjavio je Džejms.

Podsetimo, Lejkersi će u plej-of ući kao 7. nosilac, a u prvoj rundi će igrati sa Memfis Grizlisima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading