GOLGOTA JE BLAGA REČ: Suze na Instagramu zbog Lebrona! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.03.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejmsov "kraljevski govor" izazvao salvu emocija.

GOLGOTA JE BLAGA REČ: Suze na Instagramu zbog Lebrona! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Krilni košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms važi za pravu stenu na NBA parketima, ali je svojevremeno imao izuzetno emotivan govor, koji je i danas viralan na internetu. Kralj je otkrio da je za njegov uspon apsolutno zaslužna mama Glorija, koja je uspela da ga odgaji u praktično nemogućim uslovima.

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji joj se javno, od srca zahvalio na tome, a pritom je otkrio potresne detalje svog odrastanja.

Šta je sve Džejms rekao svojoj majci možete poslušati u videu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA_Takeover (@takeover_nba)

 

Inače, Lebron je Glorijin sin jedinac, rođen je u Ohaju, a dobila ga je još kao tinejdžerka. Od tada se potpuno posvetila njegovom podizanju i vaspitanju, a kasnije je i ona uspela da zaradi oko dva miliona dolara pojavljivanjem u medijima na temu svog naslednika.

Podsetimo da je 38-godišnji Džejms tokom karijere nosio dres Klivlenda (dva puta), Majamija i popularnih "jezeraša", osvojio je po četiri "prstena" i MVP priznanja, a nedavno je pretekao legendarnog Karima Abdul Džabara i postao najbolji strelac u najkvalitetnijoj ligi sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading