NEZAPAMĆEN SKANDAL U NBA LIGI: Gober ZAMAHNUO ka svom saigraču, pa POBEGAO kao devojčica! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.04.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan u nizu pokazatelja da je stanje u Minesoti vrlo loše.

NEZAPAMĆEN SKANDAL U NBA LIGI: Gober ZAMAHNUO ka svom saigraču, pa POBEGAO kao devojčica! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/BackcourtAlerts

Rudi Gober i Kajl Anderson

Košarkaši Minesota Timbervulvsa i Nju Orleans Pelikansa igraju jedan od najbitnijih mečeva u poslednjem kolu NBA lige.

Naime, za razliku od velikog broja duela koji nisu imali nikakvu rezultatsku draž, susret u Minesoti svakako da ima. Naime, oba tima se bore za mesto u plej-ofu, Pelikansi čak mogu i da preskoče plej-in turnir, dok Timbervulvsi žele da dođu do sedme ili osme pozicije, koja bi im omogućila dve šanse u predstojećem plej-in turniru.

Ipak, iako ovaj duel ima rezultatski značaj, to nije sprečilo Rudija Gobera, centra Vulvsa, da pokuša da uputi udarac svom saigraču Kajlu Andersonu tokom jednog tajm-auta.

Naime, njih dvojica su ušli u kratku raspravu, a zatim je Francuz zamahnuo ka Andersonu, a tom prilikom ga je i blago udario. Ovaj udarac je prvobitno iznenadio krilnog košarkaša, koji je zatim krenuo da se obračuna sa dosta višim i snažnijim Goberom.

Ipak, ono što je usledilo je pokazalo ko je i šta je centar Minesote zapravo. Naime, Anderson je krenuo da uzvrati udarac, ali je Gober odmah pobegao sa klupe, stao iza nekoliko članova stručnog štaba svog tima, a zatim sačekao da oni smire njegovog saigrača.

I dalje nije poznato šta je izazvalo ovakvu reakciju kod centra francuske reprezentacije, kao ni da li će biti kazne od kluba. Jasno je da se incident dogodio u najgorem mogućem trenutku za ovaj tim, pošto je početak doigravanja zakazan za svega dva dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading