EVROPSKI GIGANTI OPET STREPE OD PARTIZANA! Todorić ZAGRMEO: Svi BEŽE od grotla u Štark areni!

Autor: Marija Nestorović

Sport

08.04.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner "parnog valjka" ponosan na Željka Obradovića i njegove izabranike.

EVROPSKI GIGANTI OPET STREPE OD PARTIZANA! Todorić ZAGRMEO: Svi BEŽE od grotla u Štark areni!

Foto: Starsport

Dragan Todorić i Ostoja Mijailović

Dragan Todorić, proslavljeni as i funkcioner Partizana, izrazio je ponos na evroligaške rezultate crno-belih i plasman u top 8, koji je overen pobedom nad Monakom u kneževini (88:84).

 

 

Todorić (68), koji trenutno obavlja funkciju savetnika predsednika Ostoje Mijailovića za sportska pitanja, je poručio da je presrećan zbog povratka "parnog valjka"u vrh evropske košarke.

PARTIZAN DOVEO LIDERA, GINE ZA CRNO-BELE: Mijailović RASPALIO MAŠTU grobara pred top 8 - sa njim je sve moguće! (VIDEO)

- Veliki uspeh smo napravili plasmanom u top osam. Drago mi je što se Partizan vratio u sam vrh. Međutim, ovo je samo početak, crno-bele tek očekuju veliki uspesi na kakve je navikao ranijih godina. Velike ambicije smo pokazali dovođenjem Željka Obradovića, sad se to pokazalo i na delu i pod njegovim vođstvom možemo daleko da stignemo. Tu ne mislim na ovu sezonu, nego na buduće. Očekuju se velike stvari od Partizana - izjavio je Todorić za portal Republika.rs, a potom je dodao da grobari imaju pravo na snove o F4, dok svi u klubu čvrsto stoje na zemlji.

- Znam da su plasmanom porasli apetiti navijača i da se sad već priča o fajnal-foru. Normalno je da imaju velike snove, posebno posle mnogo godina mučenja. To niko ne može da im uskrati, bitno je da veruju u Partizan.

EKSKLUZIVNO! U jednoj rečenici: Pitali smo Vujoševića o PODVIGU Željkovog Partizana, evo šta je ODGOVORIO posle plasmana u top 8

Još uvek nije poznato s kim će se Partizan boriti za Fajnal-for, a regularan deo sezone može završiti na petom, šestom ili sedmom mestu.

- Ne bih mogao da da izdvojim ko bio najbolji protivnik. Mislim da je to sasvim nebitno, mnogo je bitnije ko bi voleo nas da izbegne. Nikome nije prijatno da igra u Beogradu pred grobarima, jer znamo kakvu atmosferu prave. Svi beže od gostovanja u Areni - jasan je Dragan Todorić.

Podsetimo, Partizan je u dosadašnjem toku Evrolige upisao učinak od 19-14, a takmičenje će zatvoriti utakmicom protiv Panatinaikosa koja će biti odigrana u petak u Štark areni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading