HRVATI UMIRU OD LJUBOMORE! Komšije KUKAJU, pa spominju Partizan i Zvezdu!

Autor:

Sport

04.04.2023

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puca ih depresija zbog nekih prošlih dana i vremena.

HRVATI UMIRU OD LJUBOMORE! Komšije KUKAJU, pa spominju Partizan i Zvezdu!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Crvena zvezda

Ove sezone Srbija je imala dva predstavnika u Evroligi te su Partizan i Crvena zvezda na fenomenalan način reprezentovali su našu zemlju.

Tim sa Malog Kalemegdana nije imao sreće da se nađe među osam najboljih timova Starog kontinenta, a crno-beli su na korak od tog ostvarenja i, kada se sve sabere i oduzme, ova godina se može nazvati uspešnom.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

 

Takođe, beogradski večiti rivali dominiraju i AdmiralBet ABA ligom gde su u senku bacili klubove iz ostalih zemalja. Sve ovo zabolelo je Hrvate, pa su komšije ovoj temi čak posvetile i jedan tekst. Na portalu "Jutarnji.hr" osvanuo je tekst sa naslovom "U Beogradu pravi spektakl i ludilo, a kod nas zabavljači lakih nota kojih se za 38 godina niko neće sećati". 

Hrvati su pukli od ljubomore, te su u ovom tekstu podsetili na neke slavne dane tamošnje košarke, a zatim dodali da sada tek Zadar, Cibona ili Split povremenim bljeskom mogu da pariraju klubovima iz Srbije, posebno Partizanu i Crvenoj zvezdi.

Zatim su se dotakli i spektakularne atmosfere iz beogradske "Štark arene" u kojoj je Partizan uspeo da sruši Real iz Madrida, pa je autor teksta istakao da je gledajući ovu utakmicu došao do osećanja između ljubomore i depresije.

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor u društvu navijača Partizana posle meča protiv Reala

 

Sve ovo govori u prilog tome koliko je srpska košarka na većem nivou u odnosu na onu u komšiluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading