GROBARI U TRANSU: Košarkaši Partizana još jednom pokazali TIMSKI DUH! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.04.2023

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno je da igrači crno-belih umeju lepo da se provedu.

GROBARI U TRANSU: Košarkaši Partizana još jednom pokazali TIMSKI DUH! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana tokom večitog derbija

Košarkaši Partizana igraju poslednjih par meseci kao u transu, a sjajnim predstavama su gotovo sigurno sebi obezbedili mesto u Top 8 Evrolige, a trenutno se nalaze i na prvom mestu AdmiralBet ABA lige, koje garantuje prednost domaćeg terena kroz čitav plej-of.

Očigledno je da ovaj tim Željka Obradovića ima i srce i dušu, da su se igrači sjajno povezali, a da dobre odnose prenose i na košarkaški teren.

Svoje zajedništvo su još jednom pokazali, ovaj put nakon pobede nad Realom u Evroligi.

Naime, igrači Partizana su pobedu nad Madriđanima, ali i proslavu rođendana Janisa Papaetrua, proveli u jednom beogradskom restoranu, gde su se uz piće i muziku očigledno odlično zabavili.

Na snimku se, između ostalih, vide Papapetru, Zek Ledej i Džejms Naneli, koji su uz muziku znali da uživaju u duplom slavlju.

Očigledno je da im je izlazak prijao, pošto su nastavili seriju pobede, savladavši ekipu FMP-a u meču AdmiralBet ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading