PORAZI DENVERA I ATLANTE: Nagetsi ne mogu bez Jokića, Bogdanović dvocifren! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.04.2023

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mečevima koji su odigrani u noći između petka i subote nastavljen je regularan deo NBA sezone.

PORAZI DENVERA I ATLANTE: Nagetsi ne mogu bez Jokića, Bogdanović dvocifren! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Srpski bek Bogdan Bogdanović

Lider Zapada, ekipa Denvera, zabeležila je novi poraz bez srpskog centra Nikole Jokića. Nagetse je, ovoga puta, nadigrao Finiks rezultatom 100:93, na krilima sjajnog Durenta koji je meč završio sa 30 poena, dok je Buker dodao 27.

U poraženom sastavu istakao se Gordon sa 26 koševa, uz osam skokova i šest asistencija, ali nedovoljno za slavlje.

Bruklin je trijumfovao nad Atlatnom sa 124:107, uz solidnu rolu srpskog beka Bogdana Bogdanovića. On je duel okončao sa 12 poena, uz pet uspešnih dodavanja, pogodio je dve trojke iz pet pokušaja, a uhvatio je i tri skoka. Netse je predvodio nezaustavljivi Bridžis sa čak 42 koša (16/24 iz igre), dok je kod Hoksa prednjačio Marej postigavši 21 poen.

Centar Boban Marjanović učestvovao je sa dva poena i jednom uhvaćenom loptom u pobedi Hjustona protiv Detroita (121:115), a Aleksej Pokuševski je upisao isti učinak u porazu Oklahome od Indijane rezultatom 121:117.

Filadelfija je bila bolja od Toronta rezultatom 117:110, a MVP kandidat Džoel Embid upisao je dabl-dabl sa 25 postignutih poena i 12 skokova, dok je strelce predvodio as Reptorsa Barns (29 koševa, devet uhvaćenih lopti).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading