MUK! Evropa ŠOKIRANA zbog trofejnog trenera: GOTOVO je!

Autor:

Sport

31.03.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dve sjajne sezone usledilo je veliko razočaranje među navijačima.

MUK! Evropa ŠOKIRANA zbog trofejnog trenera: GOTOVO je!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Ergin Ataman

Trener dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope Ergin Ataman rastužio je navijače Efesa rečima da je plasman u top 8 Evrolige "nemoguć".

Turci su u četvrtak uveče deklasirali Virtus rezultatom 86:67, a trenutno se nalaze na 10. mestu na tabeli elitnog takmičenja.

Izgubili smo sve šanse. Ništa nije u našim rukama. Ovo je veliko razočaranje za tim koji je osvojio dve evroligaške titule zaredom i ostavio trag na evropskoj košarci u prethodne četiri godine. Moramo da sačekamo rezultate ostalih utakmica. Mi nismo izgubili motivaciju da se borimo, ali je činjenica da smo u velikoj meri demoralisani - izjavio je turski stručnjak, a potom je dodao:

 

 

- Izgubili smo previše utakmica ove sezone. Nekoliko u produžetku. Imamo jako male šanse da prođemo, takav je život, ali znam da nijedan moj kolega trener ne bi voleo da se nameri na nas u Top 8 fazi - zaključio je Ataman.

Podsetimo da će tim sa Bosfora do kraja regularnog dela takmičenja odigrati još dva meča, a u okviru 33. kola čeka ga gradski derbi sa Fenerbahčeom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading