DEFINICIJA GOSPODINA! Branko Lazić je pravi KAPITEN: Zbog navijača se SKINUO po hladnoći i dao PRIMER svima! (FOTO)

Autor:

Sport

30.03.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su ostali u šoku, a momak koji je u Pionir stigao iz Požege dobio je uspomenu za ceo život.

DEFINICIJA GOSPODINA! Branko Lazić je pravi KAPITEN: Zbog navijača se SKINUO po hladnoći i dao PRIMER svima! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su fenomenalan meč protiv Valensije u 31. kolu Evrolige i upisali su ubedljivu pobedu rezultatom 92:73.

Četa Duška Ivanovića odigrala je sjajan meč, a bolji od ostalih bili su Filip Petrušev (20 poena, sedam skokova), Ognjen Dobrić (16 poena) i Fakundo Kampaco (15 poena i sedam asistencija).

U timu Zvezde nije bilo kapitena Branka Lazića koji je već neko vreme povređen, ali je ratnik kluba sa Malog Kalemegdana ipak uspeo da oduševi navijače i pored toga što nije bio na terenu.

Po završetku meča Laziću je ispred Pionira prišao jedan navijač i zatražio mu je dres. Kapiten Zvezde nije imao opremu kod sebe, pa je morao da ga odbije, na šta je pomenuti momak konstatovao da je stigao iz Požege, da je jedva skupio novac i za put i kartu, te da nema sredstava da na sve to kupi i dres. Branko Lazić nije puno razmišljao, pa je, i pored hladnog vremena, skinuo duks koji je nosio i poklonio ga čoveku kom će ovaj susret definitivno zauvek ostati u sećanju.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Branko Lazić poklanja duks navijaču

 

Pokazao je Lazić da je pravi kapiten i veliki gospodin, te je dao primer drugima kako treba da se ponašaju prema pristalicama kluba.

Ove sezone Lazić u Evroligi prosečno beleži 2.7 poena, 1.2 skoka i 0.6 asistencija uz indeks korisnosti plus 1.4, dok u AdmiralBet ABA ligi ima 5.1 poen, dva skoka i 0.5 asistencija što mu trenutno donosi indeks korisnosti tačno plus pet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading